Διαφήμιση
Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2015 11:30

Beyma: με νέα προϊόντα στην Prolight+Sound 2015

H beyma έδωσε δυναμικά το παρόν στην έκθεση Prolight+Sound της Φρανκφούρτης στις 15 με 18 Απριλίου 2015, έχοντας ανανεωμένη εμφάνιση και διάθεση παρουσίασε, ενώ παρουσίασε και μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα προϊόντα από διάφορες κατηγορίες, που πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά στο show room της KM monitor στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η Beyma παρουσίασε τη νέα της οικογένεια μεγαφώνων WR family που περιλαμβάνει 3 νέας σχεδίασης low frequency drivers που είναι ετα εξής: 10” (10WR300), 12” (12WR400) και 15” (15WR400).

Και τα τρία γούφερ διαθέτουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά χάρη στα οποία υπόσχονται υψηλές επιδόσεις, ενώ διαθέτουν κεραμικό μαγνητικό σύστημα προκειμένου να ανταποκρίνονται με την καλύτερη δυνατή γραμμικότητα σε εφαρμογές που απαιτούν βαθύ και εκτεταμένο χαμηλό, έως και σε εφαρμογές στις οποίες ο χρήστης χρειάζεται ποιοτικό mid-bass.
Πιο αναλυτικά, το 10WR300 διαθέτει 2” copper coil και επιτυγχάνει ιδανική ισορροπία μεταξύ πρόσληψης ισχύος, γραμμικής απόκρισης και ευαισθησίας, χάρη στη βελτιστοποιημένη δομή του κινητήρα του (FEA) και στην τεχνολογία MMSS που χρησιμοποιεί.
Αντίστοιχα τα μεγαλύτερα μεγάφωνα της σειράς, 12WR400 και 15WR400 διαθέτουν 3” copper coil κι έτσι εξασφαλίζουν ακομα πιο διευρυμένη γραμμική συμπεριφορά και συχνοτική απόκριση ενώ κι εδώ οι πατενταρισμένες τεχνολογίες FEA και MMSS της Beyma έχουν πλήρη εφαρμογή. Και για τις 3 νέες μονάδες πάντως, το αποτέλεσμα είναι η επίτευξη του βέλτιστου σε απόδοση χαμηλού σε καμπίνες (που φορτίζονται με οπή εκτόνωσης χαμηλού) μικρού και μεσαίου μεγέθους, ενώ εξίσου αξιοσημείωτη είναι η ακρίβεια αναπαραγωγής στη μεσαία περιοχή χάρη στους νέους αδιάβροχους κώνους που χρησιμοποιούν και επιτρέπουν στα εν λόγω ηχεία να είναι ιδανική επιλογή για μια εκτεταμένη γκάμα επαγγελματικών εφαρμογών και υλοποιήσεων.

Επίσης η Beyma διεύρυνε την ομοαξονικά σειρά μεγαφώνων της με ένα νέο 8” coaxial driver, το 8CX300Fe που έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές πλήρους συχνοτικού φάσματος (full range applications) από 80 έως 20.000 Hz, ενώ σημαντική είναι και η απόδοση του μεγαφώνου στις χαμηλές συχνότητες, χάρη στο PM4 διάφραγμα που χρησιμοποιεί αποκλειστικά. Το μαγνητικό του σύστημα κατασκευάζεται από φερίττη που μειώνει το βάρος και το φυσικό βάθος της μονάδας και διατηρεί την απόδοση όλου του συχνοτικού φάσμαστος σε υψηλά επίπεδα, μαζί με ιδανικό έλεγχο και απόδοση χαμηλά.

Η εταιρία παρουσίασε επίσης ένα νέο subwoofer που ουσιαστικά αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του καταξιωμένου μοντέλου 15P1000Fe. Το νέο μοντέλο είναι το 15P1000FeV2 που διαθέτει επανασχεδιασμένο μαγνητικό σύστημα και κύκλωμα μεταφοράς για αναθαθμισμένη απόδοση και εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο απ’ τον αέρα (air noise), ενώ σύμφωνα με την Beyma (που ξέρει καλύτερα0, ακύγεται συνολικά, καλύτερα από το προηγούμενο μοντέλο.

Τέλος η ομάδα R&D της Beyma εργάζεται προκειμένου να αναβαθμίσει μερικά από τα ήδη υπάρχονται μοντέλα, μεταξύ των οποίων τα 12P80NdV2 και 8P300Fe/N που θα διαθέτουν νέα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά σε κρίσιμους τομείς όπως το SPL, γραμμικότερη συμπεριφορά και μικρότερες παραμορφώσεις, ενώ θα ανακοινωθούν κι άλλα αναβαθμισμένα μοντέλα λίνα συντόμως.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία KM monitor….

Επαφή
KΜ monitor

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση